Het Givt DNA:
Iedereen staat voor je klaar

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van ons klaar staat voor jou en dat jij merkt dat je serieus genomen wordt.

In een eerder artikel hebben we uitgelegd dat we geloven in samenwerken en dat we er van overtuigd zijn dat een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen tot de beste oplossing leidt. Om ervoor te zorgen dat we die nauwe band vormgeven vinden we het belangrijk dat iedereen van ons klaar staat voor jou en dat jij merkt dat je serieus genomen wordt. De kans is dan namelijk ook groter dat je ons ook serieus neemt en dat we daardoor kunnen samenwerken vanuit gelijkwaardigheid.

Wij vinden het belangrijk dat als je contact met ons opneemt, je ook snel geholpen wordt. Daarom zal de persoon die je als eerste spreekt je ook zelf gelijk proberen te helpen, ongeacht wat voor een vraag je hebt of wie je bent. Want of je nou een technisch ingewikkelde vraag hebt, je directeur bent van een organisatie en je wilt met ons samenwerken of je bent gebruiker en je kunt even niet uit de voeten met de app. Je wilt zo snel mogelijk een antwoord. Natuurlijk hebben wij bij Givt allemaal onze eigen unieke kwaliteiten en is iedereen weer ergens anders goed in. Maar we willen voorkomen dat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Of dat je het gevoel krijgt dat er niet naar je geluisterd wordt. Het feit dat we allemaal eigenaar zijn en ons zo gedragen, dat doet vanzelfsprekend iets met de manier waarop wij ons werk doen en hoe we service verlenen.

Een mooi voorbeeld van hoe we klaar staan voor jou is hoe we onze service vormgeven. Wij hebben één e-mailadres waar allerhande hulpvragen naartoe worden gestuurd. De vragen die gesteld worden, komen als een ticket binnen in Zendesk, een portaal om de status van de vragen bij te houden. Iedereen binnen Givt heeft toegang tot dit portaal en we hebben een proces afgesproken van wie wanneer naar de tickets kijkt en ze oppakt. Je kan dus door iedereen worden geholpen. Dat staat dan ook niet voor niets onder al onze mailtjes. 😉

Natuurlijk ontkomen we er niet aan dat alle medewerkers binnen Givt eigen kwaliteiten hebben, eigen specialisaties. Maar wij geloven dat je een product pas echt goed kunt maken als je luistert naar je klanten en gebruikers. En dat luisteren moet iedereen bij Givt leren. Dat betekent dat je kunt worden geholpen door één van onze app-ontwikkelaars in België, de supportafdeling in Lelystad of door de persoon die aan tafel schuift bij de kerk of het goede doel. Zo staat iedereen van Givt voor je klaar en houden we de lijntjes onderling en met onze contacten kort. En als het via de e-mail niet lukt, dan pakken we gewoon ouderwets de telefoon op! Want een babbeltje is toch veel fijner?