Hoe jullie de Givt-app in kunnen zetten

Er zijn vele opties om Givt in te zetten, maar welke opties zijn dit eigenlijk?

Givt biedt een geefoplossing voor alle doelen, groot en klein. Met of zonder ANBI-status. Wij geloven in geven en willen dat voor iedereen een fijne ervaring maken.

Een overzicht van wat Givt kan betekenen voor jouw doel.

Giften inzamelen via een QR-code

Wij bieden de mogelijkheid om eenvoudig giften op te ontvangen via een QR-code. Super handig voor op je website, nieuwsbrief, poster of televisiespotje. Geef jouw gevers de mogelijkheid om gelijk tot actie over te gaan als ze geïnteresseerd zijn in je boodschap. Je kan op het dashboard zelf QR-codes te genereren. Zo kan je per doel of campagne een eigen code aanmaken om precies te volgen hoeveel er per actie of campagne is ingezameld. >> Lees meer over QR-codes 

Giften inzamelen via een online button

Je kan op je website een knop plaatsen waarmee mensen direct naar de Givt-app gaan. Zo kunnen ze heel makkelijk direct aan jou gegeven. Je kan dit ook gebruiken in je nieuwsbrieven.

Het instellen van terugkerende giften

Wij bieden de gever de mogelijkheid om van een gift een terugkerende gift te maken. Dit kan per jaar, kwartaal, maand of week. Een laagdrempelige manier om structureel giften in te zamelen.

Zichtbaarheid voor alle Givt’ers

Er maken ruim 80.000 gevers gebruik van onze oplossing. In onze ontdek functie is jouw doel zichtbaar voor alle gebruikers.

Geven op locatie

Organiseer je een evenement voor je goede doel en wil je op een veilige en makkelijke manier een inzameling houden? Dan bieden wij je de optie om geven-op-locatie beschikbaar te stellen. De Givt-app herkent jouw locatie waardoor iedereen makkelijk kan geven. Voor organisaties met een vaste locatie (zoals kerken) wordt dit standaard actief gezet.

Flash-Givt

Organiseer je een evenement voor je goede doel en wil je op een veilige en makkelijke manier een inzameling houden? Dan bieden wij je de optie om geven-op-locatie beschikbaar te stellen. De Givt-app herkent jouw locatie waardoor iedereen makkelijk kan geven. Voor organisaties met een vaste locatie (zoals kerken) wordt dit standaard actief gezet. >> Lees meer over Flash-Givt

Geven-locatie-achtergrond-1

Zenders

Houd je een inzameling en laat je een mand door het publiek gaan, of ga je langs de deuren voor een inzameling, dan bieden wij je zenders waarmee een gever gemakkelijk aan jouw doel kan geven. Snel en cashloos in één beweging.