5 TIPS VOOR EEN EFFECTIEVE COLLECTE

Het inrichten van een effectieve collecte kan best een uitdaging zijn. Wij geven jullie tips waarmee je direct aan de slag kan.

De collecte organiseren tijdens een dienst die zowel op locatie als digitaal plaatsvindt, dat is best een uitdaging. In deze video hebben we een aantal tips op een rijtje gezet die jou hierbij kunnen helpen. We laten per tip steeds de praktische uitvoering zien, zodat je deze gelijk makkelijk kan toepassen binnen jullie eigen gemeente.

Veel kerken zoeken naar hoe je de collecte vorm moet geven tijdens een online-  en soms deels fysieke dienst. Daarom hebben een analyse gemaakt van vele kerkdiensten en data van verschillende kerken naast elkaar gelegd. De belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek delen we in deze video. Deze vijf tips hebben aantoonbaar effect op het aantal mensen dat meedoet tijdens de collecte.

*Deze video hebben we gemaakt om jou te informeren en is daarom niet geschikt om te tonen tijdens de dienst. Klik hier voor video’s die je tijdens de dienst kan laten zien.

Wil je persoonlijk advies over jullie eigen collecte moment?

Meld je dan aan voor de ‘Collecte-coaching’! Wij denken met je mee aan de hand van jullie eigen diensten. Samen met andere kerken geven we je in 4 korte online sessies praktische handvatten om meer uit jullie collecte te halen. zodra de volgende startdatum bekend is brengen we je op de hoogte.