Over ons

Waarom wij ons zo druk maken om geven

Givt is fan van geven. Iemand die geeft ziet meer dan alleen zichzelf. Je kijkt om je heen en wil een verschil maken voor iets of iemand anders. Als je geeft maak je de wereld een beetje mooier. We hebben allemaal onze eigen redenen waarom we ons inzetten voor iets of iemand anders. Wat je reden ook is, wij willen je helpen te geven zoals jij dat wilt. Vandaar onze tagline: Gewoon blijven geven.

Jij wil het verschil maken, en wij willen je daarbij helpen.

Onze bijdrage

Omdat wij geloven in geven, willen wij dat zo makkelijk mogelijk maken. Wij willen de barrières weghalen die jou in de weg staan om een digitale, financiële gift te doen. Zo kan jij vooral nadenken over waar je het verschil wil maken. Het vertrekpunt van onze beslissingen zijn dan ook jouw geef-behoeften.

Iedereen is waardevol, daarom willen wij samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Zowel onderling binnen Givt als met iedereen die met ons wil samenwerken. Wij geloven dat we hiermee een duurzame relatie kunnen opbouwen waarmee we op de lange termijn het verschil kunnen maken.

Onze reis

Onze reis begon in 2016. Gaandeweg hebben we veel geleerd over geven. Omdat het leven niet te plannen is, hebben we onderweg veel nuttige lessen geleerd. We hebben experimenten gedaan, het ene meer succesvol dan het andere maar allemaal op een andere manier heel leerzaam.

Wij geloven dat dit de beste manier is om een duurzame passende oplossing te maken die aansluit bij jouw behoeften. 

Wij zijn Givt

Wij zijn een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en wij houden ons allemaal bezig met de ontwikkeling en verbetering van Givt. Wij staan voor je klaar!

We werken samen in de puurste zin van het woord: niemand heeft een vaste taakomschrijving, iedereen denkt en beslist mee. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis kan gaan. We motiveren elkaar om onze sterke kwaliteiten te benutten en van onze fouten te leren. We zijn een open, transparant en hecht team.