Promotie Kerken

PROMOTIEPAGINA

PROMOTIEPAGINA

Alles voor een goede communicatie naar jullie gemeenteleden
Collecteren in de kerk, voor iedereen overal beschikbaar
Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om de kerkgangers bekend te maken met Givt. Mensen hebben over het algemeen herhaling nodig. Om tot actie over te gaan is het belangrijk dat de kerkganger via verschillende kanalen geïnformeerd wordt en uitleg krijg over Givt. We weten uit ervaring dat het belangrijk is om de mensen goed mee te nemen in wat Givt is en waarom jullie als kerk gebruik maken van onze oplossing.
 

Wij willen je helpen deze boodschap zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Daarom hebben we een checklist voor je gemaakt zodat je een overzicht hebt van aan welke kanalen je allemaal moet denken. Heldere communicatie over Givt zorgt ervoor dat de kennismaking en het gebruik prettig verloopt! 😉

We hebben per kanaal het promotiemateriaal gegroepeerd zodat bijvoorbeeld de koster, de webmaster, de redactie van het kerkblad en het beamteam direct kan zien wat hij of zij het beste kan gebruiken. Omdat iedere kerk haar eigen karakter heeft bieden we verschillende materialen zodat jullie kunnen kiezen wat het beste aansluit.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de juiste informatie naar de juiste personen te sturen.

TIJDENS DE DIENST

Givt wordt gebruikt in verschillende kerkgenootschappen in Nederland. Iedere dienst en elke kerk heeft zijn eigen karakter en gebruiken. We sluiten zo goed mogelijk aan bij jullie beleving, zodat onze oplossing een passende plaats krijgt tijdens de collecte. Bekijk via de button hieronder welke kerken al Givt gebruiken.

IN JULLIE KERKBLAD, WEEKBRIEF EN MAILING

Waarschijnlijk besteden jullie al aandacht aan de verschillende collectedoelen in jullie kerkblad, weekbrief en e-mails. Zo niet, dan is het misschien verstandig om hier over na te denken. Veel mensen hebben namelijk even bedenktijd en herhaling nodig om daadwerkelijk over te gaan tot actie. Aandacht geven aan de verschillende doelen kan helpen de collecte opbrengst te verhogen. Als jullie net starten met Givt is het leuk dat jullie dit door middel van een korte tekst mededelen aan jullie kerkleden. Dit draagt er toe bij dat deze nieuwe manier van geven snel ‘gewoon’ voelt.

OP JULLIE WEBSITE

Jullie website biedt veel mogelijkheden. Mensen kunnen bijvoorbeeld via jullie website de Givt-app downloaden, een video bekijken over hoe geven met Givt werkt, een tekst lezen over digitaal geven of aangespoord worden om zelf (met Givt) een inzamelingsactie te doen. Hebben jullie een speciaal team dat de website voor jullie beheert? Stuur dan de link naar deze pagina door zodat ze toegang hebben tot alle materialen.

SOCIAL MEDIA

Of jullie nu wel of niet actief zijn op social media, social media kan een heel handige tool zijn om eenvoudig iets over te dragen aan jullie gemeenteleden. Gaat er bijvoorbeeld een zendingsechtpaar naar het buitenland? Daar is vast een inzamelingsactie voor! Spoor jullie volgers aan om ook te geven door extra aandacht te geven door middel van een persoonlijk verhaal. Veel mensen gebruiken social media op hun mobiel, zo hebben ze alles al in handen om een gift doen.

VOOR COMMISSIES

Deel de link van deze pagina ook met andere commissies. Vaak worden binnen een gemeente door meerdere commissies inzamelacties of collectes gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan suikerbroden verkopen voor een goed doel. Givt kan voor al deze acties ingezet worden! Via het Givt dashboard kan eenvoudig een QR-code aangemaakt worden waardoor het heel overzichtelijk is hoeveel er voor een specifieke actie is ingezameld.

 

5 tips voor een beter collectemoment

Bekijk de video hiernaast waarin wij 5 tips geven voor een effectief collectemoment.