Verbinding met je donateurs en gevers door één app

digitaal collecteren voor goede doelen en kerken overal

Givt is een oplossing voor iedereen, of jouw organisatie nou groot of klein is. Of je een vast moment bij elkaar komt, of je een eenmalige inzameling doet. Veel of weinig gevers, dat maakt niet uit! Wij willen er voor jou zijn en met jou samenwerken. Givt zorgt voor verbinding tussen jou en de mensen die aan jou willen geven.  

Meld je aan en verzamel vandaag nog je eerste giften.
digitaal collecteren voor goede doelen en kerken overal
Twee handen reiken naar elkaar om goede doelen weer te geven

Goede doelen en stichtingen

"Bij een grootschalige ramp komt Giro555 meteen in actie. Givt snapt dat en kan heel snel schakelen. Deze snelle, flexibele en professionele werkwijze maakt dat wij graag met Givt samenwerken." Joanne Buning – Giro555
Voor het inzamelen van nieuwe donateurs tot ondersteuning voor jouw evenement of collecte. Groot of klein; Givt wil samen kijken naar wat er voor jullie nodig is en in welke situatie. Verzamel vandaag nog giften voor jouw organisatie en meld je aan.

Kerken

"Over het digitaal geven kan ik niet anders zeggen dan dat het een succes is. Onze opbrengsten zijn hoger… Ik zou dan ook tegen de kerken willen zeggen: ’gewoon doen!" Cor Jacobse - Ontmoetingskerk Middelburg

Givt is geschikt voor alle kerken. Er zijn meer dan 1500 kerken die gebruik maken van onze oplossing, in alle vormen en maten en van elke stroming. Van 30 tot duizenden bezoekers; Givt biedt een passende oplossing voor alle kerken.

Johnson laat zien hoe Givt werkt door digitaal te geven aan een collectezak

Geven is anders dan betalen

Altijd en overal

Op evenementen, in musea, op scholen, als artiest op het podium of op straat.. Givt denkt mee en biedt de oplossing voor jou! Zullen we het samen hebben over hoe Givt voor jou van meerwaarde kan zijn?

Gelijk starten

Meld je aan en sta vandaag nog in de app. Je ontvangt direct een unieke QR-code voor jouw doel.
Zo kan je gelijk aan de slag om via Givt je giften te ontvangen!