Goede doelen en stichtingen

Past Givt bij jullie?

Wij denken van wel! Of je het nu fondsenwerving of collecteren noemt, wij maken digitaal geld inzamelen eenvoudig. Dat doen we omdat wij geloven dat geven iets anders is dan betalen. Het gevoel van geven moet behouden blijven en mag niet voelen als een bancaire transactie. Er zijn veel mogelijkheden dus we sluiten altijd aan bij jullie wensen.

Wij de gevers, jullie het doel.

Gewoon blijven geven

Wij geloven dat gevers een oplossing willen voor elke situatie, die past bij dat specifieke moment en aansluit bij hun behoeftes. Of dat nou in de kerk is, voor giften aan goede doelen of wanneer je geld wilt doneren bij een sponsorloop.
Geven mag wat ons betreft nooit verdwijnen. Wij vinden geven en doneren belangrijk en het is onze missie om eraan bij te dragen dat dit blijft bestaan.

Hoe werkt Givt?

De toepassingen

Givt wordt gebruikt door ruim 80.000 Nederlanders. Ze gebruiken Givt voor hun giften en donaties aan kerken, goede doelen en bijvoorbeeld een sponsorloop. Zowel eenmalige als terugkerende giften worden hiermee gedaan. 

Elk geef-moment heeft zijn eigen karakter. Geld inzamelen op een event en of fondsenwerving door middel van mailings zien er heel anders uit. Je kunt Givt op veel verschillende manieren inzetten, zo past onze oplossing altijd. De mogelijkheden zijn ‘eindeloos’, hieronder geven we een aantal herkenbare voorbeelden en suggesties daarvan.

Geen contant geld meer nodig voor de deur tot deur collectes

Deur tot deur

Goede doelen die met Givt samenwerken staan in de lijst van goede doelen. Heeft iemand geen contant bij zich maar is het wel een Givt-gebruiker? Zoek het doel in de lijst en geef eenvoudig en snel.

Online digitaal collecteren zonder contant geld

Website

Een groot deel van de Givt-gebruikers wil de app graag gebruiken voor al zijn/haar donaties. Hoe handig is het als deze mensen ook via jullie website herinnerd worden om met Givt aan jullie te geven?

Social media is een handige tool om inzamelingsacties onder de aandacht te brengen

Social media

Social media is een handige tool om eenvoudig jullie donateurs te bereiken. Starten jullie bijvoorbeeld met een nieuwe campagne? Verspreid de QR-code(s) en/of geeflinkjes hiervoor eenvoudig via deze kanalen.

Fondsenwerving voor acties en campagnes door goede doelen is overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden

Campagnes

Givt is overal inzetbaar, online en offline. Zamelen jullie geld in voor een speciale actie? Via het Givt-dashboard kun je eenvoudig en onbeperkt unieke QR-codes aanmaken daarvoor. Zo blijft het overzichtelijk hoeveel er voor specifieke acties is ingezameld.

Geld ophalen zonder cash tijdens grote en kleine evenementen

Events

Je kan Givt ook tijdens een event op verschillende manieren inzetten. Wil je een spetterend gezamenlijk geefmoment hiervan maken? Daar hebben wij de Flash-Givt voor ontwikkeld! Je telt gezamenlijk af naar het geef-hoogtepunt. Als de teller op op nul staat, gaat bij iedereen die gegeven heeft de zaklamp knipperen. Een flitsend geefmoment met z'n allen!

Op basis van je locatie geven, bijzonder geschikt om rijvorming te voorkomen

Op locatie

Zoek je namens een museum, bezoekerscentrum of inloop-plek meer inkomsten via donaties? Wij leveren gratis promotiemateriaal aan waarmee je kan laten zien aan bezoekers dat er ook op jouw locatie gegeven kan worden met Givt. Je kunt ook jouw unieke QR-code afbeelden of mensen laten geven op basis van hun locatie.

Geven en donaties ontvangen op jouw manier, altijd en overal.

In de video hiernaast kun je kennis maken met onze visie. Wij vinden de gever heel belangrijk. Dat betekent niet dat we jullie wensen niet belangrijk vinden maar dat betekent wel dat we in de keuzes die gemaakt moeten worden, alle stakeholders meenemen. Bekijk de video om te zien hoe wij denken over de toekomst van onze oplossing.

Zelf Givt gebruiken

Gang van zaken

Binnen één werkdag zetten we jullie organisatie in de Givt-app. We zijn ook altijd beschikbaar voor een telefonisch adviesgesprek, om samen te ontdekken hoe Givt het beste ingezet kan worden binnen jullie organisatie. Twijfel je nog? Probeer het een tijdje! Wij weten zeker dat jullie er blij van worden.

Als je gebruik wilt maken van Givt kan dat eenvoudig door je onderaan deze pagina aan te melden of door te bellen naar +31 320 320 115.

Voorwaarden en kosten
"Wat ik leuk vind is dat jullie altijd zo correct handelen" Agnes - Organisatie die al langere tijd Givt gebruikt

De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google PlayAan het gebruik van Givt voor collecterende organisaties zijn enkele kosten verbonden. Voor het opstarten van jullie organisatie rekenen we een eenmalig bedrag van max. € 25,-. Daarnaast worden er transactiekosten doorberekend voor het verwerken van de transacties en rekenen we een service-fee voor het leveren van onze diensten. De service-fee is een percentage van het gegeven bedrag. Wij rekenen geen terugkerende abonnementskosten. 

We hebben gekozen voor een percentage omdat we willen dat het ontvangen van donaties via Givt alleen geld kost wanneer er daadwerkelijk geld ontvangen wordt en deze kosten dus in verhouding staan met hoeveel er totaal wordt ontvangen. Onze inkomsten zijn hiermee direct gelinkt aan onze toegevoegde waarde. Hierdoor ontstaat in onze optiek de meest gezonde samenwerking. 

Weten hoe jullie kostenplaatje eruitziet? We plannen graag een belafspraak om dit te bespreken. 

Onderaan de streep is er geen enkele organisatie die geen groei in opbrengsten ziet.

Samenwerken

"Je komt het eigenlijk niet meer tegen dat mensen zo direct betrokken zijn en goed helpen" Frits - Gebruiker van de Givt-app

Wij zijn ervan overtuigd dat nauwe samenwerking met alle betrokken partijen tot de beste oplossing leidt. Transparantie en gelijkwaardigheid zijn essentiële bouwstenen voor een samenwerking. Deze overtuiging hebben wij omgezet tot een concrete geefoplossing voor mensen die ter plekke of vanuit huis met gemak willen geven. 

Een goed product moet goed blijven en die verantwoordelijkheid durven wij te nemen.
samenwerken

Laten we kennismaken

Tijdens een belafspraak kunnen we al je vragen beantwoorden of een moment plannen om met elkaar aan fysiek of online aan tafel te zitten.

Maak een belafspraak door jouw gegevens in te vullen en een datum en moment te kiezen waarop je teruggebeld wilt worden.

Je kan ons ook direct bellen of mailen via
+31 320 320 115 of info[@]givtapp.net.