Kerken

Wat doet Givt voor jullie gemeente?

Wij maken digitaal collecteren eenvoudig. Dat doen we omdat wij geloven dat geven iets anders is dan betalen. Met Givt behoud je de traditie en laat je het gebaar van geven intact.

Eenvoudig voor de gevers en eenvoudig voor jullie.
Collecteren in de kerk, voor iedereen overal beschikbaar

Gewoon blijven geven

"Als ik hoor dat een vrouw van in de tachtig mij toeroept na het geven met de Givt-app ‘Astrid, het is gelukt hoor. Super!’, dan is dat geweldig." Astrid van der Valk - Parochie H. Augustinus
Toen wij zelf ervoeren dat geven aan een collecte in de kerk lastiger werd omdat contant geld aan het verdwijnen was, werd dát de motivatie voor de Givt oplossing. Wij geloven dat gevers een oplossing willen voor elke situatie, die past bij dat specifieke moment en aansluit bij hun behoeftes. Of dat nou in de kerk is, voor giften aan goede doelen of wanneer je geld wilt doneren bij een sponsorloop.
Wij vinden geven en doneren belangrijk en het is onze missie om eraan bij te dragen dat dit blijft bestaan.
Traditioneel collecteren met een moderne digitale oplossing voor geven zonder contant geld

De dienst in de kerk

Kerkgangers geven door middel van een fysieke beweging, net zoals het geven met contant geld. Bij de meeste gemeenten wordt Givt tijdens de fysieke diensten ingezet door gebruik te maken van onze zenders. Deze zenders plaats je in jullie collectezak, -schaal of -mand.

Online digitaal collecteren zonder contant geld

Website

Promotie via jullie website biedt veel mogelijkheden. Zo kun je de website inzetten om mensen te helpen de Givt-app te downloaden, kun je video's en teksten plaatsen over hoe er digitaal aan jullie gemeente kan worden gegeven. Aansporen om met Givt te geven kan heel eenvoudig door de unieke QR-code en geef-button die wij aanleveren.

Social media is een handige tool om inzamelingsacties onder de aandacht te brengen

Social media

Social media kan een heel handige tool zijn om eenvoudig te communiceren met jullie gemeenteleden. Gaat er bijvoorbeeld een zendingsechtpaar naar het buitenland? Daar is vast een inzamelingsactie voor!

geld inzamelen voor acties en campagnes in de kerk is overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden

Voor commissies en taakgroepen

Givt is overal inzetbaar, online en offline. Zamelen jullie geld in voor een speciale actie? Via het Givt-dashboard kun je eenvoudig en onbeperkt unieke QR-codes aanmaken daarvoor. Zo blijft het overzichtelijk hoeveel er voor specifieke acties is ingezameld.

Op basis van je locatie in de kerk geven, bijzonder geschikt om rijvorming te voorkomen

In het kerkgebouw

Een poster op het prikbord, een sticker op de deur of een video op de tv of beamerscherm. Op deze manieren kunnen mensen kennismaken en geven met Givt. Ook kunnen mensen geven op basis van locatie. Zo kan er op veilige afstand van elkaar worden gegeven en voorkom je lange rijen bij de uitgang.

Gebruik jullie kerkblad, weekbrief of mailing om collectes, collectedoelen en inzamelingsacties onder de aandacht te brengen

In jullie kerkblad, weekbrief of mailing

Aandacht geven aan de verschillende doelen kan helpen de collecte opbrengst te verhogen. Promoot ook hier de mogelijkheden om aan jullie te geven. Dit zal positief bijdragen aan het wennen aan de nieuwe manier(en) van geven.

Tijdens de online kerkdienst digitaal collecteren met een QR-code

Online diensten

Givt is overal inzetbaar, online en offline. Zamelen jullie geld in voor een speciale actie? Via het Givt-dashboard kun je eenvoudig en onbeperkt unieke QR-codes aanmaken daarvoor. Zo blijft het overzichtelijk hoeveel er voor specifieke acties is ingezameld.

Geld ophalen zonder cash tijdens grote en kleine evenementen

Events

Een extra grote samenkomst met Kerst? Of een zomerfeest om het nieuwe jaar te starten? Een gezamenlijk geefmoment met een flitsend hoogtepunt is één van de mogelijkheden.

Gebruik jullie kerkblad, weekbrief of mailing om collectes, collectedoelen en inzamelingsacties onder de aandacht te brengen

...

Aandacht geven aan de verschillende doelen kan helpen de collecte opbrengst te verhogen. Laat mensen ook hier kennis maken met Givt. Dit draagt er toe bij dat deze nieuwe manier van geven snel ‘gewoon’ voelt.

Met Givt geef en collecteer je op jouw manier, altijd en overal.

Bekijk de video om te zien hoe Givt werkt voor collectes op veilige afstand en vanuit huis. Mensen bekend maken met Givt als nieuwe geef-mogelijkheid is heel eenvoudig. Wij helpen je op weg!

Zelf Givt gebruiken

Gang van zaken
"We hebben ons vorige week aangemeld en afgelopen weekend al voor het eerst Givt gebruikt. Bedankt voor jullie snelheid!" Sabine - Aangesloten kerk bij Givt

Binnen een werkdag zetten we jullie organisatie in de Givt-app. We zijn altijd beschikbaar voor een telefonisch adviesgesprek, om samen te ontdekken hoe Givt het beste ingezet kan worden binnen jullie gemeente. Twijfel je nog? Probeer het een tijdje! Wij weten zeker dat jullie er blij van worden.

Als je gebruik wilt maken van Givt kan dat eenvoudig door je onderaan deze pagina aan te melden of door te bellen naar +31 320 320 115.

Voorwaarden en kosten
"Over het digitaal geven kan ik niet anders zeggen dan dat het een succes is. Onze opbrengsten zijn hoger… Ik zou dan ook tegen de kerken willen zeggen: ’gewoon doen!'" Cor Jacobse - Ontmoetingskerk Middelburg

De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play. Aan het gebruik van Givt voor collecterende organisaties zijn enkele kosten verbonden. Voor het opstarten van jullie kerk rekenen we een eenmalig bedrag van max. € 75,-. Daarnaast worden er transactiekosten doorberekend voor het verwerken van de transacties en rekenen we een service-fee voor het leveren van onze diensten. De service-fee is een percentage van het gegeven bedrag. Wij rekenen geen terugkerende abonnementskosten. 

We hebben gekozen voor een percentage omdat we willen dat het ontvangen van donaties via Givt alleen geld kost wanneer er daadwerkelijk geld ontvangen wordt en deze kosten dus in verhouding staan met hoeveel er totaal wordt ontvangen. Onze inkomsten zijn hiermee direct gelinkt aan onze toegevoegde waarde. Hierdoor ontstaat in onze optiek de meest gezonde samenwerking. 

Weten hoe jullie kostenplaatje eruitziet? We plannen graag een belafspraak om dit met jullie te bespreken. 

Onderaan de streep is er geen enkele kerk die geen groei in opbrengsten ziet.

Samenwerken

"Je komt het eigenlijk niet meer tegen dat mensen zo direct betrokken zijn en goed helpen." Frits - Gebruiker van de Givt-app

Wij zijn ervan overtuigd dat nauwe samenwerking met alle betrokken partijen tot de beste oplossing leidt. Transparantie en gelijkwaardigheid zijn essentiële bouwstenen voor een samenwerking. Deze overtuiging hebben wij omgezet tot een concrete geefoplossing voor mensen die ter plekke of vanuit huis met gemak willen geven. 

Een goed product moet goed blijven en die verantwoordelijkheid durven wij te nemen.
samenwerken

Laten we kennismaken

Tijdens een belafspraak kunnen we al je vragen beantwoorden of een moment plannen om met elkaar aan fysiek of online aan tafel te zitten.

Maak een belafspraak door jouw gegevens in te vullen en een datum en moment te kiezen waarop je teruggebeld wilt worden.

Je kan ons ook direct bellen of mailen via
+31 320 320 115 of info[@]givtapp.net.