Werken bij

Onze vacatures voor developers

Als Swift-ontwikkelaar weet je hoe je een UI bouwt in XCode met SwiftUI. Of, als je alleen ervaring hebt met Storyboards, ben je bereid om het te leren. En natuurlijk weet je hoe je moet programmeren in de programmeertaal Swift.
Je begrijpt de kernconcepten van state machines, geheugenbeheer en asynchroon programmeren. Je weet hoe je lokale gebruikersgegevens opslaat met CoreData en de interface UserDefaults. Je begrijpt de basisprincipes van Apple’s app signing certificaat en provisioning profielbeheer. Je weet wat je moet doen als een iOS app getest en/of vrijgegeven moet worden via Testflight en App Store Connect.
Salarisindicatie: € 3.000 – € 4.000. 

Als Kotlin ontwikkelaar weet je hoe je een UI bouwt in Android Studio met Jetpack Compose. Of, als je alleen ervaring hebt met Android Layout XML, ben je bereid om het te leren. En natuurlijk weet je hoe je moet programmeren in de programmeertaal Kotlin.
Je begrijpt de kernconcepten van toestandsmachines, geheugenbeheer en asynchroon programmeren. Je weet hoe je lokale gebruikersgegevens moet opslaan met Room en de Settings interface. Je begrijpt de basisprincipes van Android’s app signing certificate management. Je weet wat je moet doen wanneer een Android app getest en/of vrijgegeven moet worden via Google’s Play Console.
Salarisindicatie: (€ 3.000 -4.000)

Als back-end ontwikkelaar weet je hoe je API’s en microservices bouwt in C# .NET 6.0. Je begrijpt hoe je moet werken met Entity Framework en bent in staat om custom database migraties te schrijven. Je begrijpt de kernconcepten van database indexen en sharding en welke impact deze concepten hebben op je applicatiecode. Je bent vertrouwd met Docker.
Wanneer je een service en/of endpoint blootstelt aan de buitenwereld, denk je altijd expliciet na over de security scope van de blootstelling.
Salarisindicatie: € 3.500 – € 5.000)

Als full-stack ontwikkelaar weet je hoe je webapplicaties bouwt in Typescript met het Angular framework. Je begrijpt hoe het framework je helpt om concerns te scheiden met dependency injection en met pre- en post-routing acties. Je weet hoe je (herbruikbare) componenten bouwt. Je houdt ervan om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed wordt weergegeven in CSS en HTML. Je begrijpt dat een applicatie scope zowel mobile als desktop-first kan zijn en bent in staat om met CSS breakpoints te werken. Je begrijpt wat een client-side verantwoordelijkheid moet zijn en wat een server-side verantwoordelijkheid en bent een goede communicator als het gaat om het bereiken van overeenstemming over interfaces met de backend. Je weet hoe je lokale opslag moet gebruiken om applicatiestatus op te slaan.
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Als Cloud/DevOps engineer weet je hoe je een Kubernetes cluster opzet en onderhoudt. Je vertaalt de systeem architectuur behoeften naar schaalbare infrastructuur componenten en Kubernetes concepten. Je bent in staat om een test- en deployment pipeline op te zetten in GitHub Actions zodat er ondersteuning is voor continuous integration en deployment. Je bent vloeiend in Git en weet pull requests en de impact op de infrastructuur te interpreteren.
Salarisindicatie: € 3.000 – € 3.500

Herken je je niet in de bovenstaande omschrijvingen, maar weet je dat je waarde kan toevoegen aan ons team en ons product, neem dan gerust contact op! Veel van onze teamleden wisten ook niet precies wat ze bij Givt wilden doen, maar wel dat ze klantwaarde konden leveren voor onze gebruikers.

Een developer bij Givt:

Als developer maak je altijd deel uit van een team dat zich richt op het bouwen van nieuwe functies voor onze gebruikers.

  • Je pusht je code naar een Git repository waar een pijplijn een automatische build uitvoert om ervoor te zorgen dat de nieuwe code gebruikt en getest kan worden door anderen.
  • Je neemt deel aan de software design discussies en neemt actief deel aan de team retrospectives om de werkwijze van het team te verbeteren en het team efficiënter te helpen maken.
  • Je neemt eigenaarschap over je code door anderen toe te staan deze te reviewen.
  • Je bent bereid en in staat om feedback van andere ontwikkelaars te verwerken en je bent bereid om uit te leggen waarom je hebt geschreven wat je hebt geschreven. Soms zul je je code moeten documenteren. Vooral wanneer je meer ingewikkelde flowstructuren moest maken.
  • Je bent bereid je te conformeren aan de generieke set van richtlijnen rond code structuur en design patterns. Als er geen richtlijnen zijn, ben je in staat om een consistente persoonlijke coderingsvoorkeur toe te passen en discussies in het team op gang te brengen.
  • Je weet wat dependency injection is en je begrijpt de kernconcepten van autorisatie en authenticatie.
  • Je begrijpt het verschil tussen synchroon en asynchroon programmeren en wanneer je welke moet gebruiken.

Wij zijn Givt

Wij bouwen de toekomst van het geven: een wereldwijde geef-standaard. Met de Givt-app kan je makkelijk en snel geven aan goede doelen en kerken. Wij zijn een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort zelfs de Verenigde Staten. Wij houden ons allemaal bezig met de ontwikkeling en verbetering van Givt.

We werken samen in de puurste zin van het woord: niemand heeft een vaste taakomschrijving, iedereen denkt en beslist mee. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis kan gaan. We motiveren elkaar om onze sterke kwaliteiten te benutten en van onze fouten te leren. We zijn een open, transparant en hecht team.

Mocht je daar graag bij willen horen, lees dan verder, kijk naar onze openstaande vacatures en solliciteer direct onderaan deze pagina!

Uniek product, unieke cultuur

De cultuur van Givt is er een van transparantie, betrokkenheid, zelforganisatie en zelfsturing. Er wordt van je verwacht dat je fouten maakt, maar ook dat je er eigenaar van bent. Jouw successen en fouten zijn ook  van het team. Hoe meer je communiceert over je persoonlijke visie voor Givt, hoe meer het mogelijk is om je verbonden te voelen met de missie. Leiders bij Givt zijn getraind om je te helpen je behoeften te communiceren, of je nu in een positieve werksfeer verkeert of in een conflict.

Hoe wij werk organiseren

Bij Givt vertrouwen we op je bereidheid om je gedachten te delen rond werkprioriteiten en wat je vindt van je werk. Je neemt deel aan de dagelijkse stand-up met volledige transparantie en vertrouwt op de Scrum Master in je team om je te helpen belemmeringen op te lossen. Je staat te popelen om informatie te verkrijgen van de Product Owner of de eindgebruiker om te begrijpen hoe hun verwachtingen jouw werk beïnvloeden. Naast de tweewekelijkse Sprint Planning en Review ceremonies, zijn er Product Increment Planning ceremonies waar we doelen stellen voor de komende 6 sprints. In de PI Planning sluit je je aan bij een team dat zich richt op één PI doel.